Alexandra's Passion4Nails
Landurige perfectie
Acryl of Gellak
Als je ze langer
wilt behouden
Slider

Glossy & Glamour

Langdurige oogende nagels en dan nog ook eens super sterk!

Perfecte nagels en supersterk voor langdurig gebruik. Vooral bij omstandigheden waar jij je nagels liever heel wilt houden kan daarom een uitkomst zijn. Zeer geschikt voor handen en voeten! Ook bieden wij een zorgvuldige nabehandeling voor het behoud van de nagels. Zo sta jij sterk voor de dag en perfect bij elke gelegenheid!

Voor een afspraak neem contact op via 06 247 035 36
Voor vragen kunt u een bericht sturen via ons contactformulier

– VOOR DE NATUURLIJKE NAGELS –
Handen en voeten

GelColor

– Vanaf –

€29.50

Gelcolor is een Hoge kwaliteits gellak. Het voelt en ziet eruit als een gewone nagelak. Het staat niet alleen bekend om nagelbehandelingen voor natuurlijke ogende nagels. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar ook erg sterk. Het Gelcolor systeem combineert geltechniek met supersnelle LED technologie waardoor je heel snel het gewenste resultaat hebt. Ideaal als je er op langdurige periodes perfect uit wil zien.

– NIEUWE SET–

Acrylnagels

– Vanaf –

€45.-

  • Zeer sterk
    Acrylnagels zijn zeer sterk. Als ze goed aangebracht worden, kunnen ze lang mooi blijven zitten (drie tot vijf weken).
  • Gemakkelijk te verwijderen
    Een professionele nagelstyliste kan de acrylnagels gemakkelijk verwijderen. Ze kunnen eraf geweekt worden.

– NABEHANDELING VOOR –

Acrylnagels

– Vanaf –

€35.-

Na een periode van 3-4 weken is het aan te raden om een nabehandeling (opvulling) af te spreken. Afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen nagels. De nagels worden dan met acryl of gel weer verstevigd of verlengd. Door deze nabehandelingen heb je continu het hele jaar door mooie nagels. Wij adviseren je graag over welke behandeling het beste voor je is. Na de nagelbehandeling heb je perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels.