Alexandra's Passion4Nails
THE LOOK OF
Wimperextentions
Elegantie voor
beide ogen
Slider

One by One Wimperextentions

Wil jij ook altijd al prachtige mooie volle wimpers als een filmster?

Ja?.. dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing! – One by One wimperextensions! Vele sterren gingen u al voor. Laat u verassen door wat wimperextensions met uw oogopslag kan doen. De wimperextensions zorgen voor een vollere, langere en natuurlijke oogopslag. Het zijn geen valse wimpers, zoals wimpers die op een bosje bij elkaar zijn geknepen, maar brengen de wimperextensions 1 voor 1 op jouw natuurlijke wimpers aan en zorgen zo voor een mooie natuurlijke uitstraling. Je bent verzekerd van een mooie natuurlijke look, iedere dag weer. Wij werken inmiddels met het merk Blink.

Voor een afspraak neem contact op via 06 247 035 36
Voor vragen kunt u een bericht sturen via ons contactformulier

– ONE BY ONE NIEUWE SET –

Wimperextensions

– Vanaf –

€79.-

– NA BEHANDELING –

– Vanaf –

€30.-

Vrijwel zijn Wimperextentions geschikt voor iedereen.
Een verlenging van de winpers geeft jouw ogen nog meer uitstraling. Bij Alexandra’s Passion4Nails werk zij dan ook met de One by One techniek. Elk wimperhaartje krijt een wimperextention door middel van speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt. Het geeft een natuurlijk effect, omdat deze niet op de wimperrand of tussen de eigen wimpers of op de huid zijn bevestigd maar op de eigen wimper. De zijde zachte wimpers geven een natuurlijk effect en je kunt er alles mee doen. U kunt er mee zwemmen, douchen, sporten of een bezoek aan de sauna brengen.

Met trots erkend Wimperstyliste

Alexandra Bade van Salon Passion4Nails heeft sinds 2013 haar Erkend Opleiding Wimperstyliste gevolgd waarin ze met succes erin slaagde om zichzelf een professioneel te noemen. Tot op heden is ze bezig met nieuwe ontwikkelingen zoals het verbeteren van technieken, duurzame producten en eigen innovatieve inbreng. Niet alleen de basis voor deze succesvolle wimperstyliste is ver overschreden, maar zet nu al een geruime tijd een voetstuk op haar succesvolle ervaring in haar praktijk!