Alexandra's Passion4Nails
SCHENK IEMAND EEN
Cadeaubon
Een perfect cadeau voor de nagels
Slider

Prijslijst Passion4Nails

U bent van harte welkom voor een behandeling in onze studio op afspraak. Heeft u nog vragen over onze prijzen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voor een afspraak neem contact op via 06 247 035 36
Voor vragen kunt u een bericht sturen via ons contactformulier

Manicure of Manicure Deluxe

– Vanaf –

€25.-

 • het verzorgen van de nagelriemen
 • het verwijderen van overtollige huidvelletjes
 • het vijlen en polijsten van de nagels
 • het lakken van de nagels met een standaard nagellak (basecoat, 2 kleurlagen, topcoat)
 • een verzorgende handcrème en handmassage

Paraffinepakking

– Vanaf –

€12.50

 • het maakt de huid elastischer
 • het stimuleert de doorbloeding
 • verbetert droge voeten
 • verbetert onderhuids bindweefsel
 • verzacht de nagelriemen
 • verzacht pijnlijke spieren
 • vermindert ontstekingen in gewrichten

– NIEUWE SET–

Acrylnagels

– Vanaf –

€45.-

 • Zeer sterk
  Acrylnagels zijn zeer sterk. Als ze goed aangebracht worden, kunnen ze lang mooi blijven zitten (drie tot vijf weken).
 • Gemakkelijk te verwijderen
  Een professionele nagelstyliste kan de acrylnagels gemakkelijk verwijderen. Ze kunnen eraf geweekt worden.

– NABEHANDELING VOOR –

Acrylnagels

– Vanaf –

€29.50

Na een periode van 3-4 weken is het aan te raden om een nabehandeling (opvulling) af te spreken. Afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen nagels. De nagels worden weer met acryl of gel verstevigd of verlengd. Door deze nabehandelingen heb je continu het hele jaar door mooie nagels. Wij adviseren je graag over welke behandeling het beste voor je is. Na de nagelbehandeling heb je perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels.

Bruidsnagels

– Vanaf –

€45.-

Als bruid wil je er perfect uitzien en dan zijn ook de details belangrijk. Je nagels lijken misschien een klein onderdeel van je uiterlijk, maar ze zullen tijdens jullie bruiloft veel gefotografeerd worden. Het is daarom belangrijk hier wat aandacht aan te besteden. 

Nailart

Creatief met steentjes of beschilderingen
– Vanaf –

€10.-

Of het nu gaat om speciale evenementen of bij een mooi outfit. Opvallen doe je zeker! Het versieren en decoreren van de nagels gebeurd op een kunstzinnige of creatieve manier van het aanbrengen van steentjes, patronen, letters, kleuren tot vele soorten technieken. Alexandra’s Passion4Nails is specialist in het ontwerpen en aanbrengen van Nailart op natuurlijke of kunstnagels.

Nagels lakken

– Vanaf –

€8.50

U kunt natuurlijk uzelf laten verwennen en er voor te kiezen om jouw nagels bij ons te laten verzorgen. Keuze uit vele kleuren en je kunt met een gerust hart de winkel uitlopen.

Oops! Nagelbreuk?

– Vanaf –

€5.-

Geen paniek! Het kan altijd gebeuren dat er een nagel breekt. Maar wees gerust. Bij Alexandra’s Passion4Nails loop je de winkel weer uit met een brede lach op je gezicht.

Verwijderen Nagels

– Vanaf –

€20.-

is het tijd om jouw Gel- of Acrylnagels te verwijderen. Vergeet echter niet dat geduld een schone zaak is en je het beter gelijk goed kunt doen. probeer het zelf te klungelen want het kan ook misgaan.

Natuurlijke Nagelversteviging

– Vanaf –

€29.50

Bij natuurlijke nagelversteviging komen verschillende technieken aan te pas. Bijvoorbeeld scheurtjes kunnen worden gerepareerd en de natuurlijke nagel wordt op de juiste manier te behandelt.

– ARRANGEMENT –

Nagelbijters

– Vanaf –

€140.-

Dit arrangement is speciaal voor de echte nagelbijters! Voor meer informatie over deze behandeling kunt u contact op nemen met de salon.

Ook voor behandelingen van verschillende nagelziektes, zoals bijv. psoriatische nagelaandoening  ben ik gediplomeerd deze behandelingen uit te voeren.

Voor beide behandelingen kunt u mij gerust contacten voor advies en eventueel het behandelen van de nagels.

– VOOR DE NATUURLIJKE NAGELS –
Handen en voeten

GelColor

– Vanaf –

€29.50

Gelcolor is een Hoge kwaliteits gellak. Het voelt en ziet eruit als een gewone nagelak. Het staat niet alleen bekend om nagelbehandelingen voor natuurlijke ogende nagels. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar ook erg sterk. Het Gelcolor systeem combineert geltechniek met supersnelle LED technologie waardoor je heel snel het gewenste resultaat hebt. Ideaal als je er op langdurige periodes perfect uit wil zien.

– VOOR TEENNAGELS –
met GelColor of Acryl

French Manicure

– Vanaf –

€29.50

Als je je nagels een naturelle chique en verfijnde uitstraling wilt geven, dan kun je kiezen voor een klassieke French manicure. Geef je nagels een Parijse uitstraling!

Wij werken bij elke klant uitsluitend
met nieuwe vijlen.

– ONE BY ONE NIEUWE SET –

Wimperextensions

– Vanaf –

€69.-

– NA BEHANDELING –

– Vanaf –

€25.-

Vrijwel zijn Wimperextentions geschikt voor iedereen.
Een verlenging van de winpers geeft jouw ogen nog meer uitstraling. Bij Alexandra’s Passion4Nails werk zij dan ook met de One by One techniek. Elk wimperhaartje krijgt een wimperextention door middel van speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt. Het geeft een natuurlijk effect, omdat deze niet op de wimperrand of tussen de eigen wimpers of op de huid zijn bevestigd maar op de eigen wimper. De zijde zachte wimpers geven een natuurlijk effect en je kunt er alles mee doen. U kunt er mee zwemmen, douchen, sporten of een bezoek aan de sauna brengen.

– COSMETISCHE –

Voetverzorging

– Vanaf –

€25.-

Deze behandeling bestaat uit een voetenbad, vijlen en verzorgen van de nagelriemen, een scrub en tot slot een voetmassage. Daarnaast is het mogelijk om uw teennagels te laten lakken met lak of ColorGel, French Manicure. Verder is het mogelijk om Acryl of Gel op de teennagels te laten zetten. Dit blijft 4 tot 7 weken zitten en u heeft prachtige verzorgde voeten!

Wij werken bij elke klant uitsluitend
met nieuwe vijlen.

– GEEF IEMAND EEN –

Cadeaubon

– Behandeling al vanaf –

€8.50

Wilt u iemand een leuk dagje bezorgen? Verdient iemand het om in de belangstelling te staan? Dan is een cadeaubon van Alexandra’s Passion4Nails jouw origineelste geschenk om te geven. Je kunt zelf een behandeling samenstellen die bij haar past. en om het nog persoonlijker te maken de naam van de ontvanger er op te zetten.

– Alle benoemde prijzen zijn geplaatst op oktober 2018 –

– Opleiding en ervaring –